Uw account

Betalingsmogelijkheden

Qshops

Qshops

Over ons


iPad 4 reparatie
direct naar de reparaties

ipad 4 repairhttp://images.apple.com/ipad/compare/images/compare_a6.jpgAfgelopen weekend heeft Apple de nieuwe iPad 4th generation gelanceerd. Dit voor veel mensen die net een iPad 3 hebben gekocht een grote verrassing. De iPad 4 gaat de iPad 3 compleet vervangen. De grootste van de veranderingen die zijn aangepast zijn de nieuwe processor, een A6X Dualcore processor met quadcore graphics, welke grote invloed heeft op de presentatie van de graphics op het mooie 9.7 inch multitouch IPS Display. Ook de resolutie is ietwat omhoog gekrikt; zo heeft de iPad 4 een resolutie van 2048 bij 1536 en is de pixeldichtheid nagenoeg gelijk gebleven met 264 PPI. Uiteraard is de speciale anti-vingerafdruklaag ook weer aanwezig, welke het scherm net wat mooier houdt dan de meeste tablets op dit moment kunnen.
Een andere grote verandering is de lightning connector, die eerder ook al werd ingevoerd bij de iPad Mini en de iPhone 5. Hiermee wil Apple duidelijk een doorslag geven aan de markt dat de accesoires hierop duidelijk aangepast zullen moeten worden. Een andere leuke bijkomst is dat de accuduur met een aantal uur is verlengd, waardoor er nog langer gebruik van gemaakt kan worden dan dat al mogelijk was met de iPad 3!

Uiteraard is de nieuwe iPad 4 natuurlijk niet onverwoestbaar! Na veelvuldig gebruik zullen krassen uiteindelijk weer uw scherm bedoezelen of heeft u misschien een flinke barst of scheur in de glasplaat. Laat ons ervoor zorgen dat u weer met plezier uw iPad (4th gen) kunt gebruiken en dit voorlopig ook zal blijven doen! Onze professionele monteurs zullen de reparatie vakkundig en snel uitvoeren zodat u weer snel aan de slag kunt met uw geliefde iPad. Kom langs zonder afspraak of maak gebruik van het simpele 4-stappenplan op de site.